اما در روش درمانی براکی تراپی با دوز پایین، عوارض براکی تراپی تا حدی متوجه اطرافیان نیز می شود. زیرا منبع تابش به صورت دائمی در بدن بیمار قرار دارد و اشعه را با دوز پایین و به مرور زمان در بدن بیمار آزاد می سازد. به همین جهت در طول آزاد سازی اشعه در بدن بیمار، نباید ارتباطی با افراد سالخورده، زنان باردار و کودکان وجود داشته باشد. البته این محدودیت در ارتباطات، به میزان دز اشعه آزاد شده در بدن نیز بستگی دارد. اگر دوز اشعه بسیار کم باشد نیازی به حفظ فاصله با بیمار وجود ندارد.
از طرفی با پایان یافتن منبع تابش در بدن و اتمام فرآیند آزاد سازی اشعه می توان با بیمار ارتباط برقرار نمود. با وجود این که اپلیکاتور همچنان در بدن بیمار وجود دارد، اما بیمار می تواند به صورت عادی به امور روزمره خود بپردازد.
نکته بسیار مهم دیگری که در ارتباط با عوارض براکی تراپی لازم است مورد توجه قرار داده شود، بروز مشکلات دیداری و شنوایی است. به طور معمول پس از براکی تراپی مشکلاتی از قبیل کاهش دید و یا اختلال در شنوایی دیده نمی شود. در صورت بروز مشکلاتی در بینایی و شنوایی فرد، می توان به بروز عوارض جدی و مشکل ساز براکی تراپی در بیمار پی برد. با مشاهده چنین عوارضی باید سریعا شرایط را تحت کنترل درآورده و با پزشک معالج مشورت نمایید.
اولین نکته ای که در مورد عوارض براکی تراپی بیش از هر چیز دیگری به چشم می آید، احساس خستگی و بی حالی در میان بیماران تحت درمان می باشد. براکی تراپی در طول درمان، انرژی نسبتاً زیادی از بیمار می گیرد. با توجه به بنیه جسمی و میزان مقاومتی که بدن بیمار از خود نشان می دهد، میزان بروز احساس خستگی در بیماران مختلف با یکدیگر متفاوت می باشد.
نکته ای که در مورد عوارض براکی تراپی وجود دارد این است که این روش علاوه بر ناراحتی هایی که در خود بیمار ایجاد می کند، در موارد محدودی شامل عوارضی برای دیگر افرادی که در اطراف بیمار زندگی می کنند نیز می شود. برای این که بدانیم آیا براکی تراپی برای دیگران نیز مضر است یا خیر، ابتدا باید این نکته را در نظر داشته باشیم که هر یک از مواد رادیو اکتیو از نظر شدت تابش با دیگری متفاوت می باشد. در واقع می توان گفت نوع براکی تراپی و نحوه درمان بیماری با براکی تراپی، تعیین کننده میزان ضرر آن برای اطرافیان می باشد.